De Woudprinses

De Woudprinses, Yara, is de jongste van de prinsessen van Fantasia. Ze is zestien jaar en heeft een pittig karakter. Toen Yara van haar zussen gescheiden werd, nam Sumati de zorg voor het meisje op zich. Ze deed dat met evenveel liefde en toewijding als een echte moeder. Samen met haar trouwe kameraad, panter Lalima, gaat de Woudprinses veel op onderzoek uit. Yara vond haar als welp en sindsdien zijn ze onafscheidelijk.

De Woudprinses is het vierde deel in de fantasy-reeks Prinsessen van Fantasia. Al veel te lang hangt er een duistere schaduw boven Fantasia, en hij lijkt steeds groter te worden … De Woudprinses moet al haar lef tonen om haar rijk te verdedigen. Ondertussen hoopt ze van harte dat de strofe die zij bewaart, nog veilig op zijn plek ligt. De Prins zonder Naam is zo sluw als een vos en beschikt over magische krachten. Het wordt de hoogste tijd voor de Woudprinses om zich aan te sluiten bij haar zussen en het duistere gevaar trotseren!

De Woudprinses wordt aangevallen door het volk Nai-Lai. Wanneer de eerste oorlogsgeluiden de vredige stilte die in het Weelderige Woud hangt doorbreken, wordt de koelbloedigheid van de Woudprinses danig op de proef gesteld. Ze moet moedige beslissingen nemen om zich het hoofd te bieden tegen deze aanval.

In de vervolgserie de Heksen van Fantasia moet de jongste van alle prinsessen, de Woudprinses, het opnemen tegen de heks Pyrea. Dit is de heks die het vuur in haar macht heeft. Lees in De Heks van Vuur en Vlam hoe Yara deze licht ontvlambare tegenstander te lijf gaat.

Wil je weten hoe het verbluffende avontuur van Yara afloopt? Lees dan De Woudprinses. Ook verkrijgbaar als paperback.