De IJsprinses

De IJsprinses woont in het koudste van de vijf rijken: het Rijk van het Eeuwige IJs. Nives heeft van haar vader de macht gekregen om over dit rijk met de eeuwige sneeuw te regeren. Het is een koud en onherbergzaam gebied waar de IJsprinses over moet waken. Vanuit haar IJskasteel, Arcadia, probeert Nives haar Rijk tegen de Prins zonder Naam te beschermen. Gelukkig wordt ze bijgestaan door haar zussen en vrienden.  

De IJsprinses is het eerste deel uit een nieuwe, vijfdelige fantasy-reeks van Thea Stilton, waarin de avonturen van de Prinsessen van Fantasia worden verteld. Het moment is gekomen voor de IJsprinses om te trouwen en koningin te worden. Er verschijnt een geheimzinnige prins aan het hof waardoor het leven van Nives en haar rijk voorgoed lijkt te veranderen. Deze prins probeert niet alleen het hart van de IJsprinses te winnen, maar wil zelf ook koste wat kost aan de macht komen. In het geniep is hij een plan aan het beramen om de tijd van de oude tovenarij in ere te herstellen.
Gunnar, de grootste witte wolf van het rijk, is het hoofd van de beveiliging én de beste vriend van de IJsprinses. Zijn grote, indringende ogen verraden geen emoties. Hij waakt over het leven van Nives en speelt een grote rol in dit verhaal. Om het leven van de IJsprinses te redden, moet hij zijn ware aard laten zien ...

Het verhaal van de Prinsessen van Fantasia gaat verder in de serie De Heksen van Fantasia, De Heks van Weer en Wind. Het Rijk van het Eeuwige IJs wordt opnieuw aangevallen en de IJsprinses komt weer onder druk te staan. Boven paleis Arcadia worden de vreselijkste stormen ontketend. Alles lijkt verloren, maar er moet een manier zijn om Fantasia van de definitieve ondergang te redden …

Ben jij heldhaftig genoeg om je te wagen in de eeuwige sneeuw van dit verhaal waarin talloze gevaren op de loer liggen? Lees dan De IJsprinses! Ook verkrijgbaar als paperback.